Šport > Košarka
1057 ogledov

Dončić dobiva novega zvezdniškega soigralca

Devin Booker Profimedia
Devin Booker bo v ekipi, za katero igra tudi Luka Dončić, na tekmi zvezdnikov v Chicagu zamenjal poškodovanega Damiana Lillarda.

Na bližnji tekmi zvezdnikov v severnoameriški košarkarski ligi NBA, ki bo v noči na ponedeljek v Chicagu, bo namesto poškodovanega branilca Portlanda Damiana Lillarda nastopil Devin Booker iz Phoenixa, so zapisali na spletni strani NBA. V vetrovnem mestu bo nastopila tudi slovenska košarkarska senzacija Luka Dončić.

Dvajsetletni Ljubljančan v dresu Dallasa, ki je na današnji vrnitvi na igrišča po poškodbi desnega gležnja Sacramentu nasul 33 točk ter zbral še dvanajst skokov in osem podaj, bo v vetrovnem mestu najprej nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd, nato pa še na osrednji tekmi zveznikov najmočnejše košarkarske lige na svetu.

Booker je prvi igralec Phoenixa po Stevu Nashu iz leta 2012, ki bo nastopil na tekmi zvezdnikov. Zaigral bo v ekipi LeBrona Jamesa, v njej pa bodo poleg Dončića v začetni peterki še Anthony Davis, Kawhi Leonard in James Harden.

Rezervisti te ekipe so poleg Bookerja še Nikola Jokić, Chris Paul, Domantas Sabonis, Ben Simmons, Jayson Tatum in Russell Westbrook.

luka dončić Show v Dallasu Šport Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić... dončić porzingis Nora statistika Šport O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila' luka dončić Obračunala Šport Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti vlade divac Trda mu prede Šport Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice