Šport > Košarka
35184 ogledov

Prizor Luke Dončića, ki jemlje sapo: "Kdo je to?"

Dončić Instagram
Slovenski košarkarski superzvezdnik je reprezentančni trening popestril z atraktivnim zabijanjem.

Luka Dončić je v polnem reprezentančnem pogonu. Trenutno se s soigralci pripravlja na drugo prijateljsko tekmo v okviru priprav na prihajajoče svetovno prvenstvo v Aziji. Varovance Aleksandra Sekulića po uvodni zmagi nad Kitajci čakata dva obračuna z Grki. Prvega bodo igrali 2. avgusta v Ljubljani, dva dni kasneje pa se bodo pomerili še v Atenah (4. avgust).

Vse oči so pred nadaljevanjem pripravljalnega ciklusa uprte v Dončića, ki se je soigralcem pridružil v petek, potem ko ga ni bila v kadru za tekmo s Kitajsko.

Ob prvem druženju z novinarji se je 24-letnik zavezal, da bo v prihodnjih tednih odmislil košarkarsko dogajanje onkraj luže in se osredotočil na reprezentančne obveznosti. Teh ne bo malo, saj bo ključno vlogo igral tako na igrišču kot izven njega. Soigralci in strokovni štab so ga namreč izbrali za novega kapetana, kar je ponižno sprejel, s svojimi pogledi na vodstveno vlogo pa močno razburkal dogajanje v Srbiji, kjer so njegove besede povezovali z odsotnostjo Nikole Jokića. Več o tem TUKAJ.

Dončić Jokić Dvignil veliko prahu Šport Srbi so se zapičili v Dončićeve besede: "Ali je s tem mislil ...?"

V preteklih dneh je bilo tako v domačih kot tujih medijih prelitega ogromno črnila o Dončićevi fizični pripravljenosti. Očitno je 24-letnik upošteval želje svojega moštva in pred prihajajočim SP, ki mu bo služil kot odskočna deska v novo NBA sezono, izklesal svoje telo.

O njegovi fizični pripravljenosti priča tudi posnetek atraktivnega zabijanja, ki ga je KZS delila na družbenih omrežjih. 

Dončić je žogo skozi obroč porinil s hrbtom obrnjen proti košu. Pri tem je bil deležen "pomoči" tesnega sodelavca Marka Miliča, ki pa je bila pravzaprav odveč. Za trenutek je obvisel na obroču in nato z glavo pokukal skozenj, pri čemer mu je obraz prekrila mrežica. "Kdo je to?" so posnetku pripisali pri KZS.

Objava je pridobila več kot 200.000 všečkov, med komentatorji pa se je znašel tudi uradni profil moštva Dallas Mavericks. "Glava skozi obroč," so zapisali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:25 31.julij 2023.

    Prizor Luke Dončića, ki jemlje sapo novinarjem, bi bil bolj popoln naslov!

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 15:54 31.julij 2023.

    Tako bi znal tudi sam zabiti (če te Miličević dvigne)! LOL!

Sorodne novice