Šport > Košarka
16 ogledov

Dragić in Co. z mislimi pri Boshu

chris bosh EPA
Ameriški košarkar Chris Bosh, ki je zaradi nenehnega zbadanja v prsnem košu poiskal zdravniško pomoč, naj bi v kratkem zapustil bolnišnico.

Zvezdnik Miami Heat, kjer po novem igrata tudi Goran in Zoran Dragić, je bil sprejet v bolnišnico zaradi suma krvnih strdkov v pljučih, potem ko se je svojemu zdravniku pritoževal zaradi zbadanja v prsnem košu.

Trener vročice Eric Spoelstra je v ponedeljek potrdil, da se bo košarkar kmalu lahko vrnil domov. ''Ne vemo točnega datuma. Počasi mu gre na bolje,'' je povedal Spoelstra.

Hitro okrevanje je enemu najboljših krilnih centrov lige zaželel tudi komisar Adam Silver. ''Vem, da je zanj zelo težko, a dobra novica je, da je stanje ozdravljivo. Nekaj časa bo moral jemati zdravila, kar pomeni, da nekaj mesecev ne bo igral, a vrnil se bo s polnimi močmi,'' je dejal Silver.

Miami Heat je pred dnevi potrdil, da je sezona za najboljšega strelca ekipe (21,1 točke na tekmo) že končana. Čim hitrejšo vrnitev na igrišča so mu z objavo na Twitterju zaželeli tudi soigralci, vključno z bratoma Dragić. ''Mislimo nate, Chris,'' so zapisali košarkarji iz Miamija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.