Šport > Košarka
13899 ogledov

Luka Modrić izzval Luko Dončića!

Luka Modrić Profimedia Luka Modrić.
Hrvaški zvezdnik se očitno dobro znajde pod obroči.

Dallas Mavericks so v sredo začeli priprave na novo sezono lige NBA. Svoja pričakovanja je ob trenerju Jasonu Kiddu razkril Luka Dončić.

Teksačani bodo do nedelje vadili v Dallasu, nato jih čaka 12-dnevno potovanje v tujino. Sprva se bodo podali v Združene arabske emirate, nato še v Španijo.

Na Pirenejskem polotoku se bodo Mavericks na prijateljski tekmi pomerili proti Dončićevemu nekdanjemu moštvu - Real Madridu.

Za nogometno sekcijo slovitega madridskega kolektiva že vrsto let igra izjemni Luka Modrić. Hrvaški vezist je postal ikona "belega baleta", med Dončićevim bivanjem v španski prestolnici sta se tudi družila.

Modrić in soigralci so konec julija obiskali Dallas v sklopu svojih priprav na izzive sezone 2023/24. Takrat si je Modrić v družbi Davida Alabe ogledal center mesta in obiskal tudi trenažni center ekipe Mavericks.

Nizkorasli nogometaš je pokazal zavidljivo raven natančnosti pri metih z razdalje, tudi njegovo obvladovanje žoge ni izgledalo slabo.

Modrić je v šali izzval Dončića na košarkarski dvoboj. Morda pa bosta ob obisku NBA moštva v Španiji našla čas za kakšno partijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Lotus 22:13 29.september 2023.

    Oba vrhunska ampak tamlajši mu še do pet ni, čas nosi svoje in svoje zasluge

Sorodne novice