Šport > Košarka
30 ogledov

Markota podpisal za Zagreb

Olimpija Siena trening Stožice Markota Boštjan Tacol
Aktualni hrvaški prvak Zagreb CO se je okrepil z nekdanjim kapetanom Uniona Olimpije in hrvaškim reprezentantom Damirjem Markoto, ki bo tako spet združil moči s Sašem Ožboltom.

Hrvaški košarkarski portal kosarka.hr piše, da je Damir Markota novi član Zagreba CO. Krilni center je prvi del sezone odigral v dresu Uniona Olimpije, zaradi česar za Zagreb ne sme igrati do 14. kola lige ABA. Prvič bo lahko barve hrvaškega prvaka branil v Beogradu proti Partizanu, za katere bo prvič zaigral Milan Mačvan.

Nesojena okrepitev Olimpije v Romunijo
Ivana Žigeranovića v nadaljevanju sezone ne bomo gledali v ligi ABA. Čeprav so ga mnogi povezovali z zmaji, pa se 27-letni srbski center ne bo preselil v Ljubljano. Kot je na Twitter profilu objavil njegov agent Miodrag Ražnatović, bo 209 centimetrov visoki Žigeranović, ki je nazadnje nosil dres Borca iz Čačka, kariero nadaljeval v romunskem Gaz Metanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.