Šport > Košarka
20625 ogledov

Morda najbolj nor koš v zgodovini!

Jerome Randle Real Betis PrtSc
V eni najmočnejših evropskih lig je košarkar zadel neverjeten met.

V soboto je bila v Sevilli odigrana tekma 19. kola elitne španske lige ACB. Real Betis je gostil San Pablo Burgos in doživel poraz (76:85), po katerem je ostal pri dnu lestvice.

Luka Dončić Mavs Ko ima hudič mlade Šport Dončić zaradi covida-19 brez še enega pomembnega pomočnika!

A rezultat je, vsaj za širšo košarkarsko javnost, ostal v drugem planu. Ob koncu tretje četrtine je bilo namreč moč videti zares izjemen met, ki redko, če sploh kdaj, obrodi sadove.

Tik pred iztekom igralnega časa je domači organizator igre Jerome Randle izgubil nadzor nad žogo in jo spet ujel le dve sekundi pred zvokom sirene. 

Bil je še na svoji polovici igrišča, zato je z desnico, v slogu podajalca pri ameriškem nogometu, zalučal žogo prek branilca proti obroču. In na veselje domačih ter žalost gostov zadel za izenačenje na 62:62.

Koš Američana z ukrajinskim potnim listom ni pomagal Betisu, ki ima po osemnajstih odigranih tekmah na računu le štiri zmage in se krčevito bori za obstanek. Zasedba iz Burgosa je na visokem petem mestu, ima 13 zmag in pet porazov.

Jaka Blažič Zadar Cedevita Olimpija ABA Šport Dramatična zmaga Olimpije v severni Dalmaciji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice