Šport > Košarka
13403 ogledov

NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!"

Luka Dončić, Boban Marjanović
1/7
twitter
Eden najboljših prijateljev Bobana Marjanovića je odkrito ljubosumen na odnos, ki se je razvil med srbskim velikanom in Lukom Dončićem.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončića tako doma v Dallasu kot v Orlandu, kjer se košarkarji pripravljajo na nadaljevanje NBA sezone, veliko časa preživi v družbi soigralca Bobana Marjanovića, s katerim sta spletla pristne prijateljske vezi.

Košarkarja Dallasa se pogosto družita, zbijata šale in celo skupaj ribarita, kar gre že pošteno v nos košarkarju Philadelphie 76ers Tobiasu Harrisu.

Marjanović je namreč eden izmed Harrisovih najboljših prijateljev. V času, ko sta si delila slačilnico pri Detroit Pistons, Los Angeles Clippers in Philadelphii 76ers, sta bila košarkarja praktično nerazdružljiva.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Ko se je Marjanović leta 2019 preselil v Teksas, je bilo težko ohranjati stike, zato se je odnos razumljivo nekoliko ohladil.

Boban si je v Dallasu našel novo sorodno dušo, Luko Dončića, kar pa Harrisu seveda ni povšeči.

Ko so Mavericksi s posnetkom Dončića in Marjanovića promoviraIi ponoven zagon NBA sezone, je branilec Philadelphie na spletu zapisal: "Guglam citate o zlomljenem srcu." Njegov zapis je bil odziv na vprašanje, ali je ljubosumen na prijateljstvo med Lukom in Bobanom. "Našel sem citat. Z današnjim dnem moram pozabiti, kar je bilo. Cenim to, kar je ostalo, in se veselim tega, kar prihaja," je dodal Harris.

Seveda je vse skupaj mišljeno bolj v šali kot zares, a nedvomno mu ob pogledu na prijateljstvo med dobrodušnim Marjanovićem in vedno nasmejanim Dončićem ni lahko pri srcu.

Norčevanje na to temo se je nadaljevalo tudi v Orlandu, kjer je Harris ob snidenju z nekdanjim najboljšim prijateljem dejal: "Ne maram te več. Zdaj imaš nove prijatelje."

Šala? Zagotovo. A v vsaki šali je tudi nekaj resnice.

Kmalu zatem je Harris košarkarja Dallasa posnel, ko sta se odpravljala ribarit. "Poglejte ga, kako se druži... z Lukom. Phhhh," je potožil Harris. "Čisto je pozabil nate," pa mu je dejal Josh Richardson.

Kasneje se je odzval še na zabaven posnetek s treninga, kjer se Marjanović in Dončić spet odlično zabavata. "Občutek imam, da to počnete samo zato, da bi me jezili," je zapisal Harris.

Komentarjev 3
  • Janez_53 09:59 14.julij 2020.

    Pisanje takšnih brezveznih neumnosti veliko pove o piscu. A res nimate pametne ideje za kolikortoliko berljiv članek? Potem je čas za daljši dopust ali zamenjavo poklica.

  • supreme 15:40 13.julij 2020.

    Takele bedarije so/ste zmozni sproducirat samo tukaj.... So pa na 24h takoj za vami🤷🏻‍♂️🙆🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • bozo666 15:07 13.julij 2020.

    Ž. J. Ti si pa res en retardiran cepec

Sorodne novice