Šport > Košarka
153 ogledov

Nova okrepitev Cedevite Olimpije, tokrat na položaju organizatorja igre

Justin Cobbs Profimedia
Velika okrepitev na igralnem položaju organizatorja igre za Cedevito Olimpijo.

Američan Justin Cobbs je novi stari član ljubljanskega košarkarskega kluba Cedevite Olimpije. Novi, ker bo prvič v karieri nosil dres zasedbe iz Ljubljane, stari pa, ker je bil v sezoni 2018/19 že član zagrebške Cedevite, so sporočili iz tabora zmajev.

V Evropo se Cobbs vrača po tem, ko je eno sezono preživel v Tokiu, z ljubljanskim klubom pa je podpisal enoletno pogodbo. Cobbs ima poleg ameriškega tudi črnogorsko državljanstvo, za Črno goro pa je za zdaj zaigral v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2022 ter predkvalifikacijah in kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2023.

"Justin Cobbs je igralec, ki je v svoji karieri že pustil velik pečat v regionalni ligi, obenem pa ima izkušnje z igranjem v Evropskem pokalu. Je dokazan vodja na igrišču in izven parketa, pričakujemo pa, da bo takšen tudi pri nas in zelo veseli smo, da se nam je pridružil v Cedeviti Olimpiji. Cobbs, za katerega upam, da bo s svojimi izkušnjami, znanjem in kvaliteto, vodil ekipo k čim boljšim rezultatom, je tudi zadnja okrepitev tega poletja in z njim zaključujemo sestavo ekipe za novo sezono. Veselim se začetka nove sezone in zagotovo vsi skupaj komaj čakamo, da se začnejo priprave," je ob podpisu pogodbe za spletno stran ljubljanskega kluba povedal športni direktor Cedevite Olimpije Vlado Ilievski.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.