Šport > Košarka
2369 ogledov

Pierca zmotila napoved o Dončiću: "Ne strinjam se!"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
V NBA krogih še vedno odmeva izjava slovitega Jerryja Westa.

Jerry West, nekdanji vrhunski košarkar, znan tudi po tem, da njegova silhueta krasi zaščitni znak NBA lige, je nedavno napovedal, da bo Luka Dončić postal najboljši košarkar v zgodovini moštva Dallas Mavericks.

Za zdaj je ta naziv pripada Dirku Nowitzkemu, šestemu strelcu vseh časov, ki je v Dallasu odigral 21 sezon in leta 2011 ekipo popeljal do naslova NBA prvaka.

Pomisleke do napovedi košarkarske legende, ki se je kasneje proslavila tudi v vlogi generalnega direktorja, je izrazil nekdanji MVP NBA finala Paul Pierce.

luka dončić Dirk bo užaljen Šport Je to najbolj nora napoved o Dončiću? NBA velikan: "Postal bo ..."

"Zelo spoštujem Jerryja Westa. On je NBA logo. V ligi je ogromno dosegel, bil je zelo uspešen generalni direktor, toda Dirk je eden mojih najljubših igralcev. Dončića čaka ogromno dela, če ga bo želel preseči. Začel je odlično, vendar vsi vemo, da je Dirk zmagoval zelo dolgo časa. Tukaj se ne bi strinjal," je povedal Pierce in dodal, da bo to tek na dolge proge.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Luka je trenutno dominanten. Bomo videli, kako bo na dolgi rok. Če bo čez sedem, osem let še vedno tako uspešen, potem se lahko pogovarjamo," je pojasnil.

luka dončić Ostre besede Šport Zvezdnik znorel: "Luka najboljši 20-letnik? To je je*ena laž."

Je pa nekdanji zvezdnik Boston Celtis dal Dončiću ultimativno pohvalo, ko je dejal, da ga ne bi menjal za nobenega drugega igralca v ligi. "V tem trenutku ne. Niti za Giannisa Antetokounmpa. Za Luko bi mi morali ponuditi Joela Embiida in Bena Simmonsa (oba Philadelphia 76ers, op. a.)," je pristavil 42-letnik.

luka dončić Čuden večer Šport Dončiću se kaj takšnega še ni pripetilo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.