Šport > Košarka
47 ogledov

Sanders: Verjamem v marihuano

larry sanders EPA
Košarkar Millwaukee Bucks Larry Sanders bo moral počivati pet tekem, ker je še tretjič v svoji karieri padel na testu za droge.

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je centra Larryja Sandersa kaznovalo s petimi tekmami, ker ni opravil testa za droge. Košarkar Millwaukeeja, ki okreva po poškodbi obraznih kosti, je sprejel odgovornost za svoja dejanja, a dodal, da verjame v pozitivne učinke uživanja marihuane.

''To je nekaj, v kar sem trdo prepričan. V moji ligi je ta substanca prepovedana. Verjamem v marihuano in njene pozitivne učinke. Marihuano preučujem in jo dobro poznam. Zavedam se njenih učinkov. V nekaterih pogledih smo prikrajšani. Ne moreš je enačiti z ostalimi drogami, ki povzročajo odvisnot in imajo ogromno negativnih učinkov na telo, družuni, odnose. To ni isto. Njena stigma je ta, da je nelegalna. Ko bo enkrat legalizirana, bo vse to iznigilo, razumem pa, da je v mojem poklicu preovedana,'' je za Milwaukee Journal Sentinel povedal Sanders.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.