Šport > Košarka
8883 ogledov

Slovenec zrušil Barcelono in poskrbel za vrhunec večera

Luka Rupnik Fuenlabrada Facebook Luka Rupnik v dresu Fuenlabrade.
V 7. kolu španskega košarkarskega državnega prvenstva se je izkazal eden od slovenskih "legionarjev".

Fuenlabrada, katere član je slovenski branilec Luka Rupnik, je gostila Barcelono z Jako Blažičem. Katalonci so na prvih šestih prvenstvenih srečanjih sezone vklnjižili prav toliko zmag, tokrat pa so morali priznati poraz (79:73).

luka dončić dallas mavericks Kaj se dogaja? Šport Soigralci sabotirajo Dončića

Rupnik je v 17 minutah prispeval 15 točk, tri skoke in asistenco. Osem od svojih 15 točk je dosegel ob koncu obračuna, ko se je tekma lomila. Poskrbel je tudi za najlepšo potezo srečanja, ko je z domiselno podajo omogočil lahek koš soigralcu.

Jaka Blažič je za poraženo Barcelono tokrat na parketu preživel sedem minut in pri tem ni vpisal točke, zbral je tri skoke.

Budućnost Panathinaikos Evroliga Šport Omić in Randolph prva strelca, Prepelič obsedel

Fuenlabrada je po presenetljivem uspehu proti favoriziranim tekmecem sedaj pri treh zmagah in štirih porazih. Edina preostala neporažena ekipa lige ACB - Real Madrid, bo svoje srečanje 7. kola, tudi s Klemnom Prepeličem in Anthonyjem Randoplhom, odigrala v nedeljo popoldne proti moštvu MoraBanc Andorra.

Fuenlabrada Video Šport Slovenec se je veselil epskega preobrata

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.