Šport > Košarka
3580 ogledov

Tako so Slovenci v Clevelandu sprejeli svojega junaka Dončića

Luka Dončić Cleveland Reševalni pas/Twitter Luka Dončić je eden izmed NBA zvezdnikov, ki si vedno vzamejo čas za navijače.
Luka Dončić je že pred srečanjem v Ohiu navdušil številne navijače.

V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času so Dallas Mavericks na gostovanju pri Cleveland Cavaliers dosegli novo zmago (111:131).

Luka Dončić je znova polnil statistiko, zabeležil je že tretji trojni dvojček v sezoni, zelo razpoložen je bil vse od prve sekunde.

Morda mu je dodaten zagon dal topel sprejem, ki ga je doživel s strani številnih Američanov slovenskega rodu, ki živijo v Clevelandu in okolici.

Luka Dončić Cavaliers Mavericks Video Šport Čarobni Dončić piše zgodovino, Dragić potolkel visokoleteče Rakete

Dončića je tako že na ogrevanju pričakala skupina navijačev in ga pozdravila z vzklikanjem. Zvezdnik Teličkov je podelil nekaj avtogramov in se za zadržal pri navdušenih oboževalcih.

"Cleveland je dom na največje skupine slovenskih Američanov v Združenih državah. Luka Dončić je pred tekmo preživel čas s številnimi od njih," so Mavericks zapisali na družbenih kanalih.

luka dončić Je to dokaz? Šport Pri Nikeju završalo, glavni krivec pa Dončić
Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:40 04.november 2019.

    Spet se je začela sezona NBA in postali ste Dončić24 portal. Po štiri novice o Dončiću na prvi strani.... A v SLO ni kakšnega omembe vrednega športnika, da je treba pisat o teh gasterbajtarjih?

Sorodne novice