Šport > Košarka
2477 ogledov

Takšna sta Dončićeva All-Star dresa

Luka Dončić Profimedia
V Chicagu je že vse pripravljeno za letošnji zvezdniški košarkarski spektakel.

V United Centru v Chicagu bodo od petka do nedelje gostovali najboljši košarkarji na svetu. Med njimi bo tudi Luka Dončić, ta bo na osrednji tekmi v nedeljo premierno zaigral v prvi peterki.

Luka Dončić All-Star Šport Zgodovinski trenutek obeležili s prisrčno podobo malega Dončića

Slovenec bo, kljub pravkar zaceljeni poškodbi gležnja, v petek igral tudi na obračunu vzhajajočih zvezd, kjer se pomerijo košarkarji, ki so v ligi NBA prvo ali drugo sezono.

Na prizorišče so že prispeli tudi dresi za vse udeležence. Dončić bo v petek nosil rdeč dres ekipe Sveta, v nedeljo pa se bo v moštvu LeBrona Jamesa udejstvoval v modri opravi.

Ljubljančan se je na parket vrnil na zadnjem srečanju Dallas Mavericks proti Sacramento Kings in ob zmagi pokazal, da je njegova forma ostala na visokem nivoju.

porzingis dončić Manjkal 7 tekem Šport Manjkal je sedem tekem, zdaj pa se je tako vrnil

Pred tem je izpustil sedem tekem, od katerih so Telički štiri izgubili. Dallas si z Oklahoma City Thunder deli šesto mesto v zahodni konferenci (33-22).

Luka Dončić Nikola Jokić Nikola Vučević NBA All-Star Šport Še nikoli toliko tujcev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice