Šport > Košarka
11044 ogledov

Trener: Luka je samski!

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Trener Dallasa hudomušno odgovoril na vprašanje o Dončiću.

Mladi slovenski zvezdnik Luka Dončić je v vsega 15 tekmah lige NBA prepričal večino ameriških ljubiteljev košarke, za še nekoliko večje zanimanje pa je pri ženskem delu občinstva verjetno poskrbel kar njegov trener Rick Carlisle. 

Ta je na vprašanje o Dončićevem statusu, ki se je verjetno nanašalo na njegovo zdravstveno stanje po bližnjem srečanju s konstrukcijo koša na predzadnjem dvoboju, ko je 19-letni Slovenec po tekmi moral opraviti tudi rentgenski pregled, namreč odvrnil: "Samski!" Trener si sicer najverjetneje želi, da bi se novinec večinoma časa posvečal le košarki.

Na twitterju je sledilo kar nekaj zanimivih odgovorov. "Zmaguje na igrišču in zunaj njega," je bil komentar fotografije Dončića z Anamarijo Goltes. 

Kar nekaj pa je bilo tudi takšnih, ki so se spraševali o statusu Mirjam Poterbin. Luka se je sicer v noči s sobote na nedeljo večkrat neposredno pomeril s košarkarjem Golden State Warriors Andrejem Igoudalo, ki je na naboru pohvalil izgled njegove mame. "Mislim, da je na naboru padel nekaj mest, ker so žene generalnih menagerjev možem dejale, da ni 'šans', da bi bila kjerkoli zraven," se je pojavila nova teorija o tem, da je bil Luka izbran šele kot tretji.

Dončić Mavericks Warriors NBA Šport Maestralni Dončić v kozji rog ugnal mogočne prvake lebron james luka dončić Mnenja Šport Tako evropski mediji vidijo slovenskega najstnika
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice