Šport > Košarka
5859 ogledov

Zato je varnostnik NBA zvezdnika klofnil Britney Spears

Print screen
Ameriška pop ikona je doživela neprijetno izkušnjo z varnostnikom zvezdniškega novinca v ligi NBA Victorja Wembanyame.

Poročali smo o incidentu iz ameriške igralniške meke v Las Vegasu, kjer je varnostnik novinca v ligi NBA Victorja Wembanyame, novopečenega člana San Antonio Spurs, prisolil zaušnico ameriški glasbenici Britney Spears.

Spearsova (41) je želela 19-letnemu košarkarskemu zvezdniku, ki je nedavno postal prvi izbor letošnjega drafta v NBA, čestitati za njegov preboj v najmočnejšo ligo na svetu, pri tem pa nepričakovano "pokasirala" udarec v obraz.

Wembanyama Ognjeni krst Šport Prvi izbor drafta hitro pristal na realnih tleh: "Na trenutke nisem vedel, kaj počnem"

Glasbenica, ki je po incidentu podala prijavo na policijo, se je o dogodku razpisala na Instagramu in poudarila, da še nikoli v življenju ni bila priča situaciji, ko bi varnostnik udaril oboževalca, čeprav je bila svojčas pogosto obkrožena s svetovnimi zvezdniki najvišjega ranga.

 

Posnetek ameriškega TMZ-ja razkriva, da udarec v obraz morda le ni bil nameren, saj se zdi, da je poskušal varnostnik zgolj odriniti njeno roko, pri tem pa jo je nehote treščil po licu.

Pristojni organi so po opravljeni preiskavi odločili, da proti varnostniku ne bodo vložili obtožnice.

 | Avtor: Print screen Print screen
 | Avtor: Print screen Print screen

Pri vsem tem ne gre zanemariti dejstva, da se je Spearsova zvezdniku približala izza hrbta in ga poskušala potrepljati po rami, kar je varnostnik, ki je zadolžen in nenazadnje plačan za zagotavljanje košarkarjeve varnosti, lahko razumel kot grožnjo.

Posnetek incidenta potruje pevkino plat zgodbe, da se je košarkarja "dotaknila", ne pa "zgrabila", kot so poročali nekateri mediji, a tudi če njeno dejanje ni bilo zlonamerno, takšen poskus navezovanja stika s trenutno enim od najbolj obleganih športnikov v ZDA nikakor ni bil na mestu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 15:29 08.julij 2023.

    Samo eno Dobro vzgojno metodo ji je dal, torej nič slabega , ker si jo je ta avša Zaslužila že veliko let prej !!! ! !!!

Sorodne novice