Magazin > VIP
1282 ogledov

Britney Spears travmatiziral varnostnik znanega košarkaša

britney spears Profimedia
Kaj takega …

Pevka Britney Spears je na svojem Instagramu delila travmatično izkušnjo, ki se ji je pripetila v Las Vegasu, ko je bila z družino na večerji. V nekem trenutku je zagledala znanega NBA košarkaša, 19-letnega Victorja Wembanyama. Hotela ga je pozdraviti in mu čestitati za uspeh. Priča, ki se je nahajala poleg vhoda v restavracijo, je zaslišala Britney, kako je rekla: “Oprostite, gospod.” Košarkaša se je nato dotaknila po rami, saj je bila gneča.

V naslednjem trenutku pa je pristala na tleh in očala so se ji raztreščila, saj jo je športnikov varnostnik udaril v obraz. Priča je rekla, da je Britney ob napadu kričala: “Ja, to je jeb**** Amerika!” Britney je nato poklicala policijo, da bi prijavila telesno poškodbo in policija se je preiskovanja tega dogodka lotila z vso potrebno resnostjo, poroča BBC.

Victor Wembanyama | Avtor: instagram instagram

Victor se na incident na Instagramu še ni odzval, naj bi pa slišal, da je nekdo okrog njega padel. Britney ni pomagal nazaj na noge, namesto tega naj bi se smejal. Britney je tudi na Instagramu povedala, da je bila malo za tem obkoljena z več kot dvajsetimi oboževalci, a njena ekipa varnostnikov ni udarila nikogar. Zgodbo je na Instagramu delila, da bi opozorila, da je treba z vsakim delati spoštljivo. Zapisala je: “Fizičnega nasilja je v teh časih tako ali tako preveč. Pogosto za zaprtimi vrati. Sem z vsemi žrtvami nasilja, moje srce gre vam.” Britneyjini oboževalci so se že oglasili v komentarjih pod Victorjevo sliko na Instagramu, kjer zahtevajo, da se atlet pevki opraviči. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice