Magazin > VIP
9499 ogledov

"Bojim se, da bi Britney umrla"

britney spears
1/6
Profimedia
Njeno nepredvidljivo vedenje je zaskrbljujoče.

Mediji poročajo, da prijatelji in družina nekdanje pop princeske Britney Spears pripravljajo "intervencijo", saj naj bi bilo njeno obnašanje vse bolj nepredvidljivo. Objavljanje napol golih posnetkov je menda še najmanjša težava ... Britney naj bi zelo neodgovorna ravnala z zdravili. Namesto tablet, ki bi stabilizirali njeno počutje, jemlje snovi, ki stimulirajo njen živčni sistem. "Bojim se, da bi umrla," citirajo vir iz njene bližine. 

Da bi se izognili najhujšemu, sta pevkin mož Sam in njen manager najela hišo, v kateri bi bila Brit dva meseca pod strogim nadzorom. Njihov cilj je bil, da jo prepričajo, da potrebuje pomoč. A zvezdnica je izvedela za njihov načrt in intervencija je padla v vodo.

Britney je novembra 2021 dosegla pomembno zmago. Po 13 letih je bilo njeno življenje spet v njenih rokah. Kot je znano, je bil njen oče Jamie skrbnik nad njenim premoženjem. Zvlekla ga je pred sodnika, ki je tokrat odločil pevki v prid. Cel svet se je z njo veselil, še zlasti njeni oboževalci, ki pa so zanjo sedaj prav tako zaskrbljeni, saj Brit v zadnjem času nase opozarja le še z žgečkljivimi fotografijami. 

Britney je sicer zavrnila poročanja o načrtovani intervenciji in zagrozila, da se bo umaknila z družbenih omrežij. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:25 11.februar 2023.

    Slava, preveč denarja in podobne zadeve še nobenemu niso prinesle samo dobrega. Je prvo potrebno čez gorje, pa potem počasi do starih let, s pomočjo četice terapevtov celo ven zlezeš.

  • kapibara1 15:14 11.februar 2023.

    VSI bomo umrli..! Glede tega me NI strah !!