Magazin > VIP
10565 ogledov

Sin Britney Spears v intervjuju razkril, zakaj ne govori z mamo

britney spears Profimedia
Ko je Kevin Federline javno povedal, da njegova sinova ne želita stikov s svojo mamo Britney Separs, se je razkol v družini še povečal.

Plesalec Kevin Federline in pevka Britney Spears imata dva sinova, 16-letnega Prestona, Jayden pa je star 15 let.

Mlajši od najstnikov je sedaj v intervjuju potrdil, da so družinski odnosi napeti, a poudaril, da mame ne sovraži in da je prepričan, da bodo odnos pokrpali, bo pa vanj treba vložiti veliko časa in truda.

"Želim si le, da bi se mentalno počutila bolje. Ko se bo, bi jo rad spet videl," je povedal Jayden in tudi razkril, zakaj se z bratom nista udeležila mamine poroke s Samom Asgharijem. "Ni bil dober čas. Ne pravim, da zanjo nisem vesel. Za oba sem, a nista povabila cele družine. Če bi prišla le jaz in Preston, se situacija ne bi končala na lep način."

Brata sta drug na drugega zelo navezana. Medtem ko je Jayden bolj ekstrovertirane narave, Preston sovraži kamere. "Mamo je prosil, naj ne objavlja njegovih fotografij, a ga ni upoštevala. Ni se dobro končalo," se spominja Jayden, ki tudi meni, da je mama njemu posvečala več pozornosti kot bratu. "Hudo mi je zaradi tega. Veliko stresa sva prestala in to je zdaj najin varni pristan, kjer lahko predelava čustvene travme, da bi pozdravila najino mentalno stanje." 

Mladenič je spregovoril tudi o svojem dedku Jamieju, ki je bil več let skrbnik Britneyjinega premoženja in s katerim je pevka na bojni nogi, ker naj bi z njo ravnal kot z zapornico. Jayden pravi, da si njegov dedek ne zasluži sovraštva medijev. "Ljubim ga. Poskušal je biti dober oče," je še izjavil, a dodal, da je skrbništvo trajalo predolgo in da razume jezo svoje mame.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.