Magazin > VIP
20120 ogledov

Britney Spears šla še korak dlje, intimnih predelov niti prekriva ne več

britney spears Profimedia
Britney že nekaj časa redno objavlja svoje razgaljene fotografije, a nekateri menijo, da je tokrat šla predaleč.

40-letna glasbenica Britney Spears že dalj časa buri moško domišljijo z objavami svojih razgaljenih fotografij na družabnem omrežju, a tako daleč ni šla še nikoli, saj je tokrat odvrgla prav vse krpice. Objavila je namreč fotografijo, na kateri gola leži v postelji, z roko pa si zakriva zgolj eno dojko.

Ob fotografiji je pripisala tudi zapis, za katerega večina meni, da je resnično neprimeren. Po objavi se je zvrstilo kar nekaj komentarjev, ki se z objavo te nekdaj priljubljene glasbenice niso strinjali in so to tudi jasno izrazili. Marsikdo se je po objavi številnih fotografij na njenem računu že začel spraševati, ali je z njo vse v redu. Po tem, ko se je znebila očetovega nadzora, je sedaj popolnoma svobodna in lahko počne kar se ji zahoče, a glede na to, kakšno pot je izbrala, se zanjo to najverjetneje ne bo dobro končalo, so mnenja številni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.