Šport > Košarka
552 ogledov

Zvezdnik s klubom podpisal pogodbo za 64 milijonov

Bogdan Bogdanović Profimedia
Bogdan Bogdanović za 68 milijonov dolarjev podaljšal z Atlanto.

Srbski košarkarski zvezdnik Bogdan Bogdanović je podaljšal pogodbo z Atlanta Hawks. Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki se sklicuje na različne ameriške vire, je Bogdanović z Atlanto podpisal štiriletno pogodbo, vredno 68 milijonov dolarjev oziroma dobrih 64 milijonov evrov.

Tridesetletni Bogdanović v sezoni, v katero se je decembra vrnil po poškodbi, beleži povprečje 14,1 točke, 3,2 skoka in 2,9 podaje na tekmo. Njegov met je v povprečju 43,7-odstoten, met za tri točke pa kar 40,1-odstoten. Z ekipo se bori za končnico, trenutno je Atlanta na osmem mestu vzhoda.

Bogdanovića, ki je s Srbijo osvojil srebro na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, je leta 2014 na naboru za ligo NBA vzel Phoenix.

Do leta 2017 se nato srbski reprezentant ni podal prek luže, nato pa je tri leta odigral v Sacramentu, leta 2020 pa se je preselil v Atlanto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice