Šport
201 ogledov

LeBron dobil še enega zvezdniškega pomagača

dwight howard Profimedias
Eden najboljših obrambnih košarkarjev na svetu Dwight Howard bo kariero nadaljeval pri Los Angeles Lakers.

Ameriški košarkar Dwight Howard je z moštvom Los Angeles Lakers podpisal enoletno pogodbo, potem ko je prekinil sodelovanje z Memphis Grizzlies, poročajo ameriški mediji.

Triintridesetletni Howard, ki ima za seboj 15 sezon igranja v najmočnejši košarkarski ligi NBA, je bil v lanski sezoni član Washington Wizards. Zaradi poškodbe je sicer zaigral le na devetih tekmah.

Letos poleti je prestopil v Memphis, zdaj pa naj bi drugič v karieri, po sezoni 2012/13, zaigral v dresu jezernikov. Z njimi je po poročanju spletnega portala ESPN podpisal pogodbo, ki jo lahko v primeru Howardovega neprimernega vedenja in pristopa brez odškodnine prekinejo.

Ekipa Los Angeles Lakers na čelu s superzvezdnikom Lebronom Jamesom je namreč po poškodbi centra DeMarcusa Cousinsa, ki bi zaradi raztrgane križne vezi levega kolena lahko izpustil celotno prihodnjo sezono, morala najti menjavo zanj.

Dwight Howard Atlanta Hawks | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice