Šport
46 ogledov

Morski psi so ugriznili

san jose sharks nhl Reuters
Ekipa San Jose Sharks je dobila drugo tekmo finala zahodne konference severnoameriške hokejske lige NHL.

Morski psi so v gosteh s 4:0 premagali St. Louis Blues ter se bodo tako na tretjo tekmo konferenčnega finala, ki bo v San Joseju, odpravili z izenačenim izidom 1:1 v zmagah.

V polno so zadeli Tommy Wingels (3. minuta), dvakrat Brent Burns (28., 52.) in Dainius Zubrus (60.). Vratar Martin Jones je ubranil vseh 26 strelov hokejistov St. Louisa ter v letošnji končnici še drugič zaklenil vrata San Joseja.

San Jose Sharks je v prvem krogu končnice izločil Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, v drugem krogu pa so bili boljši od Nashville Predators. Hokejisti St. Louis Blues so v konferenčnem polfinalu izločili Dallas Stars, v prvem krogu pa so odpravili lanske prvake Chicago Blackhawks.

V finalu vzhodne konference se merita ekipi Pittsburgh Penguins in Tampa Bay Lightning, ekipi sta prav tako izenačeni 1:1 v zmagah. Penguins so na poti do konferenčnega finala izločili New York Rangers in Washington Capitals, Tampa pa Detroit Red Wings in New York Islanders.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.