Šport
39281 ogledov

Na božični večer tragično preminil mlad športnik

Dargan X
Za obetavnega 26-letnega športnika je bila usodna prometna nesreča.

V prometni nesreči z motorjem je ugasnilo življenje 26-letnega člana Nacionalne ragbi lige (NRL) Troyja Dargana. V Avstraliji rojeni reprezentant Cookovih otokov, kjer je počitnikoval z družino, se je smrtno ponesrečil na božični večer.

Dargan je nekdanji član South Sydney Rabbitohs, s katerimi je pred štirimi leti debitiral v ligi NRL. Po izteku dvoletne pogodbe se je pridružil Blacktown Workers Sea Eagles, kjer pa ni dobival veliko priložnosti v regionalnem tekmovanju NSW Cup.

Pred nekaj več kot mesecem dni je obljubil zvestobo moštvu Canberra Raiders iz lige NRL, za katerega bi moral igrati naslednji dve sezoni. NRL je nacionalna ragbi liga za klube iz Avstralazije.

"V imenu družine Dargan s težkim srcem sporočamo žalostno novico o smrti TJ-ja. Z družino so počitnikovali na Cookovih otokih, kjer je bil TJ udeležen v prometno nesrečo z motorjem. TJ ni bil samo naš klient, temveč tudi dolgoletni prijatelj in super kolega. TJ je bil ljubljeni sin Troyja in Wendy, ljubeč brat Tamalee in Korokai ter prijatelj mnogih drugih. Družina prosti za zasebnost v teh težkih trenutkih," so tragično novico potrdili njegovi zastopniki iz skupine Aria Sports Group. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.