Šport
69 ogledov

Nadal še ni izgubil upanja

Rafael Nadal Epa
Na končno odločitev bo potrebno še malce počakati.

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Rafael Nadal je v začetku aprila odpovedal udeležbo na teniškem mastersu v Monte Carlu. Prek družbenih omrežij je izrazil razočaranje, da bo izpustil enega najljubših turnirjev. "To so zame zelo težki trenutki - športno gledano," je na omrežju X zapisal Nadal, ki je v Monte Carlu 11-krat osvojil naslov.

Nadal Ne gre in ne gre Šport Kaj se dogaja? Nadal spet strl srca navijačem

Nadal je s teniške turneje odsoten vse od januarske poškodbe mišice v Brisbanu, zdaj pa je 37-letnik na družbenih omrežjih izrazil upanje, da bo kmalu pripravljen za akcijo.

Ta čas se mudi na peščenih igriščih Barcelone, kjer upa, da bo lahko nastopil na prvem turnirju po januarju.

"Opravil sem prvi trening v Barceloni z upanjem, da bom lahko nadaljeval do začetka turnirja. Tukaj treniram in videli bomo, kako mi bo šlo. Imam veliko željo, da bi tu igral," je zapisal Nadal.

Đoković Bizarno Šport Jezni Srbi: "Ali je mogoče, da je to vprašal Đokovića?"

Obenem je poudaril, da to še ne pomeni, da tudi bo zaigral na turnirju v Barceloni, ki se začne 15. aprila.

"Ne morem še potrditi, ali bom v Barceloni zaigral ali ne, vendar pa sam upam, da bom lahko nastopil," je na omrežju X še zapisal zmagovalec 22 turnirjev za grand slam.

Njegova glavna cilja v zadnji profesionalni sezoni sta odprto prvenstvo Francije konec maja in poletne olimpijske igre, ki bodo prav tako na pesku v Parizu.

Totalen zlom Šport Ruskemu zvezdniku se je povsem utrgalo: "Kdo bo ukrepal?"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.