Šport
24091 ogledov

Najlepši prizor turnirja: poglejte, kaj je storil Đokovićev sin

Reševalni pas/Twitter
Novak Đoković in njegov prvorojenec sta bila neločljiva po zgodovinskem obračunu na OP Francije.

Stefan Đoković, osemletni sin Novaka Đokovića, je poskrbel za enega najlepših prizorov letošnjega OP Francije, kjer je njegov oče postal rekorder po številu osvojenih grand slamov in si prislužil naziv največjega teniškega igralca vseh časov.

Novak Đoković Zdaj ni več dvoma Šport Prvi se je oglasil Nadal, nato je svoje povedal še Dončić

Đokovićev prvorojenec, ki je že pred časom poprijel za teniški lopar in šel po stopinjah slavnega očeta, je bil na osrednjem stadionu Philippe Chatrier priča športni zgodovini, kmalu zatem, ko se je navijaška evforija polegla in so gledalci izpraznili tribune, pa se je očetu pridružil na igrišču, kjer je imel priložnost pestovati pokal mušketirjev.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Đokovića so po zadnjem dejanju 14-dnevnega turnirja čakale številne obveznosti, toda mali Stefan ga nikakor ni želel izpustiti izpred oči. 

Udeležil se je celo tiskovne konference, kjer je skrit pred očmi zbranih novinarjev z velikim ponosom zrl v svojega heroja, medtem ko je ta odgovarjal na vprašanja.

Prisrčen prizor je raznežil srca navijačev širom sveta.

Kako ponosen je Stefan na svojega očeta, razkriva njegov nedavni šolski spis, v katerem so morali šolarji predstaviti svojega junaka.

Novak in Stefan Đoković 'Moj junak' Šport Đokovićev osemletni sin očaral svet s šolskim spisom

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • nostradamus 14:42 12.junij 2023.

    novak je car in absolutni vladar v tenisu