Šport
12769 ogledov

Đokovićev osemletni sin očaral svet s šolskim spisom

Novak in Stefan Đoković Epa
Sin Novaka Đokovića je napisal šolski spis, v katerem je predstavil svojega junaka.

Stefan Đoković, osemletni sin prvega igralca sveta Novaka Đokovića, se je znašel v središču medijske pozornosti po objavi šolskega spisa, v katerem so morali učenci predstaviti svojega junaka.

"V davnih časih, ko sta bila Roger Federer in Rafael Nadal še prvi in drugi igralec sveta, se je pojavil moj oče po imenu Novak Đoković. In tako sem dobil svoj priimek. On se je rodil 22. 5. 1987. Aaaa, nekaj sem pozabil. Jaz sem Stefan Đoković, njegov sin. On me je navdihnil, da postanem vztrajen in da dobro igram tenis," je svojega očeta simpatično opisal osemletnik.

Znano je, da želi Đoković mlajši po stopinjah slavnega očeta, poleg tenisa pa se navdušuje tudi nad košarko, vendar pa za razliko od Novaka, zvestega pristaša Crvene zvezde, navija za Partizan.

Zanimiv je tudi izbor njegovega najljubšega tenisača (poleg očeta seveda), Stefan namreč stiska pesti za Đokovićevega večnega tekmeca Rafaela Nadala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.