Šport
103 ogledov

Nesreča Jurija Tepeša na prvi dirki

Tepeš Grobnik skakalci Goodyear Dunlop Sava Tyres Žare Modic za Foto Modlic
Smučarski skakalec Jurij Tepeš ni najbolje končal svoje prve avtomobilske ''dirke''.

Skakalec je kot predvoznik nastopil na tradicionalni gorskohitrostni dirki na Gorjance, a je preizkušnjo končal zunaj proge s povsem uničenim avtomobilom. Na srečo je trpela le pločevina, saj skakalec, razen, da ga je dobro pretreslo, ni utrpel hujših telesnih poškodb.

Jurij Tepeš, ki je znan ljubitelj hitrosti tudi na štirih kolesih, je na gorskohitrostni dirki na Gorjance s svojim renault meganom RS opravljal vlogo predvoznika, a je namesto z lepimi spomini v cilju končal z novo življenjsko izkušnjo zunaj dirkališča. Fotografija razbitega avtomobila, objavljena na družbenih omrežij, kaže povsem uničeni avtomobil z zmečkano streho ter uničenim podvozjem.

S svojim renault meganom RS se je že večkrat podal na dirkališča v tujini. Svoje vozniške sposobnosti je preizkušal na nemškem Nordschleifu, na hrvaškem Grobniku, Red Bull Ringu v Avstriji, Hungaroringu na Madžarskem ter Slovakiaringu na Slovaškem. Prva prava dirkaška avtomobilistična preizkušnja, sicer le v vlogi predvoznika, pa se je končala z veliko smolo, a srečo, da je ohranil živo glavo ter da je z njegovim zdravstvenim stanjem vse v redu.

Komentarjev 8
  • stilist 08:52 22.junij 2015.

    Kako sedaj?Ali je to njegova prva dirka, ali je bil samo "čistilec" proge organizatorja s številko 0?

  • Stojan Lenček 02:30 22.junij 2015.

    Pajac, razvajen, še dobro, da ni bilo Prevca,ker bi se po vsej verjetnosti zaletel v njega!

  • Janez_53 19:35 21.junij 2015.

    Neumno je govoriti o nekem "fairplayu"! Fant pač ni kalkuliral kot to počnejo mnogi drugi. Trudil se je po svojih najboljših močeh in tisti, ki jim to gre v nos, so pač nagnjeni k temu, da vsepovsod iščejo neke veze ...prikaži več in poznanstva, o fairplayu pa nimajo pojma!!!