Šport
32 ogledov

Neurje poškodovalo led v puljski areni

Pula arena neurje led ledena ploskev amfiteater Dusko Marusic/PIXSELL
Neurje, ki se je sinoči razbesnelo nad Puljem, je povzročilo tehnične težave in izpad električne energije pri organizatorjih bližnjega hokejskega spektakla v puljski areni. Mrk naprav, močno deževje in veter so delno poškodovali ledeno ploskev.

"Ponoči je zaradi izpada električne energije in izklopa strojev za vzdrževanje ledu ter južnega vetra z dežjem prišlo do manjših poškodb ledene površine v areni. Celotna ekipa od zjutraj vlaga izjemne napore v to, da bi usposobila led za hokejski spektakel," je zatrdil organizator dogodka in predstavnik za odnose z javnostjo pri Medveščaku Ranko Vučinić.

Dogodek, poimenovan Arena Ice Fever – Pula MMXII, bo v petek z obračunom proti medvedom odprla edina slovenska predstavnica v ligi Ebel Telemach Olimpija, Zagrebčani pa se bodo dva dni pozneje pomerili še z Dunajem. Vučinić je sicer zagotovil, da edinstveni dogodek na jadranski obali ni ogrožen, morda bodo odpadli le treningi in možnost brezplačnega drsanja, ki so ga želeli omogočiti številnim navdušencem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.