Šport > Nogomet
20 ogledov

70 milijonov za De Rossija? Ne, hvala

Daniele De Rossi Žurnal24 main
Chelsea je Romi ponudil kar 70 milijonov evrov za italijanskega reprezentanta Daniela De Rossija, a Rimljani so ponudbo zavrnili. "Možnost, da odide, je zadnje, kar mi pride na pamet," je dejal direktor Rome Bruno Conti.

Bruno Conti, direktor italijanskega nogometnega kluba Roma, je razkril, da je moštvo iz Rima zavrnilo 70 milijonov evrov vredno ponudbo za italijanskega reprezentanta Daniela De Rossija. Vrtoglav znesek je ponudil angleški Chelsea.

Vodstvo Rome želi v naslednjih dneh De Rossiju ponuditi novo pogodbo, saj mu sedanja poteče ob koncu sezone. "Verjamem, da bo De Rossi ostal v klubu. Možnost, da odide, je zadnje, kar mi pride na pamet. Na koncu je Roma zavrnila 70 milijonov evrov, ki jih je ponudil Chelsea," je dejal Conti rimskim medijem.

De Rossi je za prvo ekipo Rome debitiral leta 2001, nastopil pa je že na 367 tekmah in dosegel 44 golov. Za izbrano vrsto Italije je igral na 69 tekmah, leta 2006 pa je z azzuri slavil na svetovnem nogometnem prvenstvu v Nemčiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.