Šport > Nogomet
50 ogledov

Adidas ne ve, kje igra Čech

petr čech EPA
Nemški proizvajalec športne opreme je rokavice za vratarja Petra Čecha poslal na naslov Chelseaja in ne Arsenala, kjer je čuvaj mreže preživel zadnjih sedem mesecev.

Dobre forme češkega nogometnega vratarja Petra Čecha v dresu Arsenala, kot kaže, nemški opremljevalec Adidas ne spremlja najbolje, saj še vedno misli, da je 33-letnik član londonskega Chelseaja. Nov par rokavic mu je namreč dostavil na naslov Chelseaja, čeprav je Čech že dobre pol leta član Arsenala.

Češki reprezentant je enajst let uspešno branil za Chelsea, junija pa prestopil v Arsenal.

Čech je pričakoval nov par rokavic za nedeljsko tekmo med Arsenalom in Chelseajem na stadionu Emirates, nekdanji delodajalci pa so ga obvestili, da ga rokavice čakajo v njihovem trening centru.

Trenerja Arsenala Arsena Wengerja so v zvezi s tem vprašali, če bo preveril Čechove rokavice, saj so te bile v taboru naslednjih tekmecev, Francoz pa je odgovoril: "Dovolj je velik, da preveri svoje rokavice. Menim, da jih ima dovolj. Takšne napake se zgodijo. Sam ga jemljem kot igralca Arsenala, nekoga, ki je tu že dolgo. Dobro se je prilagodil in se vklopil v ekipo. To je bila nesreča."

Arsenal je sicer vodilna ekipa premier lige, enako število točk (44) je sicer zbral tudi Leicester City, ki pa ima slabšo razliko v golih. Chelsea, ki je na 14. mestu, ima 19 točk manj od topničarjev.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.