Šport > Nogomet
2661 ogledov

Navijači Barcelone želeli smrt zvezdniku Reala

Barcelona navijači Napoli YouTube Prizori izpred stadiona Montjuic v poznih popoldanskih urah.
Pred torkovim večernim dvobojem Lige prvakov so bile navijaške strasti razvnete.

Barcelona je v torek na stadionu Montjuic premagala Napoli s 3:1 in se tako s skupnim izidom 4:2 prebila v četrtfinale Lige prvakov. 

Pred srečanjem so se vročekrvni domači privrženci skušali spopasti z "ultrasi" Napolija, medtem ko so bili Italijani zaščiteni s strani katalonske policije. 

Navijači Napolija so seveda odgovorili na provokacijo, sledilo je nekaj napetih minut, a vse se je končalo brez resnega obračuna.

Pristaši Barcelone pa so bili očitno še naprej razpoloženi zelo bojevito, saj so med sprehodom na stadion nekaj vzklikov namenili tudi zvezdniku rivalskega kluba - madridskega Reala.

Na tapeti je bil kdo drug kot Vinícius Júnior, kontroverzni brazilski napadalec, ki, kljub nespornem velemojstrstvu, pogosto načenja živce nasprotnikov. Navijači Barcelone so z vzkliki Viníciusu zaželeli smrt, kar seveda ni ostalo neopaženo. 

Tako Barcelona kot Real Madrid sta se prebila med osem najboljših v Evropi. Ob Barceloni je v torek napredoval še londonski Arsenal, že prej so vstopnico za četrtfinale potrdili Paris SG, Manchester City in Bayern München

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.