Šport > Nogomet
22 ogledov

Bayern upa, da bo ''krt'' ostal tiho

karl heinz rummenigge EPA
Bayern München nocoj čaka obračun z moskovskim CSKA, izvršni direktor bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge pa upa, da bo ''krta'' v ekipi premamilo ''zimsko spanje''.

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor Bayerna, upa, da bo ''krt'', ki je nemškemu Bildu pred derbijem z Borussio izdal taktične zamisli Pepa Guardiole, svoj jezik v prihodnosti držal za zobmi.

''Imam kanček upanja, da bo ''krt'' s prvim snegom začel zimsko spanje in se bo to prav hitro končalo,'' je povedal nekdanji nemški napadalec. Izdaja, kot je posredovanje informacij poimenoval Guardiola, je po mnenju izvršnega direktorja ''nezaželjena tema'' in nekaj, kar je ''sporno tako z etičnega kot moralnega stališča.''

uli hoeness | Avtor: EPA EPA
''Upam, da bo tisti, ki je to storil, s tem prenehal. Karkoli drugega bi me presenetilo, saj ima ta ekipa velik karakter,'' je dodal Rummenigge.

Hoeness: Igralci umirajo od smeha

Guardiola je pred tekmo proti velikemu tekmecu pobesnel in zagrozil, da izdajalec zanj nikoli več ne bo zaigral. ''Vseeno mi je, kdo je 'krt', vrgel ga bom na cesto. Padale bodo glave, zame ne bo več igral,'' je bentil španski strateg. ''To ni dobro, imamo pravila. Potrebno se bo pogovoriti o tem,'' je dejal kapetan Philipp Lahm, Arjen Robben pa je dodal: ''Škoda. Žalostno je, a to ni nič novega. Velike ekipe tega ne potrebujejo.''

Nekoliko bolj sproščeno pa se je na vse skupaj odzval predsednik Bayerna Uli Hoeness. ''Igralci zaradi vaših naslovov umirajo od smeha. Tudi jaz se lahko le nasmehnem. Če bi bil to naš edini problem, bi se z njim zlahka sprijaznili,'' je povedal Hoeness.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.