Šport > Nogomet
4633 ogledov

Šeško in Kampl združila moči z nezadovoljnim Makedoncem

RB Leipzig Epa Veselje nogometašev Leipziga po Šeškovem golu.
Prestop je zaenkrat potrdil le en od dveh vpletenih klubov.

Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Šeško in njegov rojak Kevin Kampl bosta v vrstah Leipziga dobila novega soigralca. Kot je potrdil predsednik Napolija Aurelio de Laurentiis, bo italijanski prvak v Nemčijo prodal reprezentanta Severne Makedonije Eljifa Elmasa, igralec zvezne vrste namreč meni, da na jugu Italije premalo igra, poroča dpa.

"Smo ga že prodali. Je nekdo, ki vedno želi igrati. Ni se zavedal, da sodi v našo začetno enajsterico, tudi če ne igra 90 minut," je za italijanski časnik Corriere dello Sport dejal De Laurentiis.

Leipzig še ni potrdil prestopa igralca, ki je leta 2019 v Neapelj prišel iz Fenerbahçeja, a mediji poročajo, da bodo to storil, ko bo nogometaš opravil zdravniški pregled.

Eljif Elmas | Avtor: Epa Epa

Elmas (zgoraj), ki je trenutno poškodovan, bo v ekipi zamenjal Emila Forsberga, Šved se namreč seli v sestrski klub, New York Red Bulls.

Leipzig bo pred nadaljevanjem sezone (13. januar) odpotoval v pripravljalni kamp v La Mango v Španiji, kjer bo vadil od 2. do 7. januarja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.