Šport > Nogomet
8717 ogledov

Bo Zlatko Zahović postal rival Maribora? Dogovori potekajo ...

Zlatko Zahović Profimedia
Po umiku s položaja športnega direktorja NK Maribor nekdanji slovenski reprezentant še ni prevzel nove funkcije.

Zlatko Zahović je v preteklih letih v Ljudskem vrtu žel uspehe tako na domačem kot na mednarodnem prizorišču. Z večinoma zglednim kadrovanjem je pri navijačih začel uživati kulten status, tako je da njegov odhod z mesta športnega direktorja pred nekaj meseci vzbudil veliko negodovanja.

A morda bo že v naslednji sezoni Zlatko Zahović skušal premagati Maribor. Dogovarjal naj bi se za prevzem funkcije v FC Koper, ki si je po odločitvi NZS predčasno zagotovil povratek v Prvo ligo TS, poroča EkipaSN.

Maribor in Koper sta se v sredo popoldne srečala na prijateljski tekmi, še pred tem pa sta se za sestanek dogovorila predsednik FC Koper Ante Guberac in Zlatko Zahović, poroča omenjeni časnik.

Mladen Rudonja Prva liga TS Šport Rudonja se je vrnil v Olimpijo

Zahović je pred nekaj tedni na namigovanja o njegovi selitvi na Obalo odgovoril, da je počaščen, a da se trenutno brez nogometa počuti dobro.

V Kopru so takoj po uradni potrditvi njihove selitve v PLTS že zatrdili, da želijo igrati sila vidno vlogo v najmočnejši državni ligi. Za cilj so si zadali uvrstitev v kvalifikacije za Ligo Evropa, za kar bi morali osvojiti Pokal Slovenije ali pa se zasesti drugo, tretje ali četrto mesto v PLTS.

Lokalni mediji so že poročali o velikih načrtih Koprčanov, ki načrtujejo številne okrepitve v zasedbi, ki jo s klopi vodi Miran Srebrnič.

 

Komentarjev 1
  • porko2 19:43 27.maj 2020.

    Bil je dober nogometaš, vsaka mu čast. Zdaj pa bi moral pustiti te Zdrahe in se umakniti. Malo preveč je zrasel, sam v sebi.

Sorodne novice