Šport > Nogomet
53 ogledov

Brezciljno taval po cesti, posredovala policija

aaron lennon EPA
Nekdanji angleški reprezentant Aaron Lennon ima resne psihične težave, zato so ga morali odpeljati na zdravljenje v bolnišnico.

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Aaron Lennon ima že nekaj časa psihične težave, zaradi katerih trener Evertona Nizozemec Ronald Koeman nanj trenutno ne računa. Tako bo zagotovo še nekaj časa, saj je 30-letni nogometaš doživel nov živčni zlom, zaradi katerega je moral na zdravljenje v bolnišnico.

V noči s ponedeljka na torek se je Lennon v športnih oblačilih sprehajal po cesti v Salfordu blizu Manchestra, videti je bil povsem izgubljen, zato je posredovala policija in ga po polurnem prepričevanju odpeljala v bolnišnico. Njegov klub je objavil, da nogometaš trpi za boleznijo, povezano s stresom, zato bo nekaj časa ostal na zdravljenju.

Zadnjo tekmo za Everton je nogometaš, ki je za reprezentanco Anglije zbral 21 nastopov, odigral 11. februarja. Pred Evertonom je nastopal še za Tottenham in Leeds United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.