Šport > Nogomet
306 ogledov

Preobrat v Madridu, podpisana nova pogodba

Carlo Ancelotti Real Madrid Epa Carlo Ancelotti na novinarski konferenci.
Izkušeni trener je sprejel odločitev glede svoje prihodnosti.

Trener Carlo Ancelotti bo nogometaše madridskega Reala vodil vsaj do junija 2026. V klubu so danes potrdili, da je trener podaljšal svojo pogodbo, poročajo agencije.

Medji so v zadnjem času namigovali, da bo 64-letni Italijan prevzel brazilsko reprezentanco, a se je strokovnjak odločil za podaljšanje pogodbe z velikanom z Iberskega polotoka.

Ancelotti Real vodi od junija 2021, pred tem pa je bil v klubu tudi med leti 2013 in 2015. S klubom je Italijan leta 2014 in 2022 osvojil Ligo prvakov, leta 2022 tudi španski naslov, leta 2013 in 2023 pa kraljevi pokal. V bogati karieri je Ancelotti vodil tudi JuventusAC Milan, francoski PSG. Chelsea in Bayern München.

Carlo Ancelotti Real Madrid trening | Avtor: Epa Epa

V nadaljevanju evropske sezone bodo Italijana podrobno spremljali tudi slovenski ljubitelji nogometa, saj Real spomladi v osmini finala Lige prvakov čaka obračun z Leipzigom ter slovenskima nogometašema Benjaminom Šeškom in Kevinom Kamplom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice