Šport > Nogomet
13369 ogledov

"Cepite se, če ne želite imeti otrok"

becali Print Screen
Lastnik 26-kratnega romunskega prvaka ima zelo kontroverzna stališča do cepiva proti covidu-19.

Nekdanji romunski politik Gigi Becali, lastnik serijskega državnega prvaka FCSB, svojim nogometašem tako rekopč prepoveduje cepljenje protikoronavirusa, kljub temu da ima klub zaradi izbruha bolezni trenutno na voljo samo 13 igralcev.

63-letni multimilijonar, ki je po uradnih podatkih vreden približno pol milijarde, nogometaše odvrača od cepljenja in jih svari pred morebitnimi dolgoročnimi posledicami.

kyrie irving Druga plat Šport To je pravi razlog, zakaj se Irving noče cepiti

"Jezen bom na vsakega izmed njih, ki se bo odločili za cepljenje. Jaz se ne nameravam cepiti. Sem človek in ne želim poseganja v moje telo. Zakaj bi si vbrizgal snov, ki me bo genetsko modificirala? Strinjam se z znanstveniki, ki menijo, da cepivo ni dobro," je dejal zloglasni Becali.

"Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale v naslednjih dveh ali treh letih. Igralcem sem rekel: 'cepite se, če ne želite imeti otrok.'. Če bi moral izbirati med cepivom in kroglo, bi se raje ustrelil. Ni cepljenja pri FCSB," je sporočil nekdanji romunski poslanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.