Šport > Nogomet
15 ogledov

Cristiano: "Messija spoštujem, toda nisva prijatelja"

Messi Iniesta Ronaldo podelitev najboljši evropski nogometaš Uefa EPA
Realov zvezdnik Cristiano Ronaldo je pred bližajočim se izborom za FIFA zlato žogo dejal, da z velikim rivalom Lionelom Messijem nista prijatelja. "Če pride v Real, bi lahko igral z njim. Čeprav bi bilo zelo težko," je zatrdil Portugalec.

Cristiano Ronaldo je v pogovoru za beIN Sport brez zadržkov spregovoril o Argentincu Lionelu Messiju, ki mu je že trikrat zapored preprečil tako željeno zmago v glasovanju za FIFA zlato žogo. O primerjavah z Argentincem je Ronaldo povedal:

"Ne pojavljajo se le sedaj, ampak zadnjih pet let je vedno enako. Kaj naj storim? Tega ne morem spremeniti. Ne delam v časopisih, ne delam na televiziji, tega ne morem nadzirati. Bi pa to z veseljem počel."

Portugalec je zatrdil, da ga ne zanimajo pohvale, ki jih iz tedna v teden dobiva Messi. Nogometaša Barcelone sicer spoštuje kot "velikega igralca", a opozarja, da ima z njim zgolj profesionalen odnos.

"Težko bi igrala skupaj"

"Jaz moram le opravljati svojo delo, še naprej trenirati in svoji ekipi dajati svoje najboljše predstave. Ne obremenjujem se s tem, kar govorijo o Messiju. Je izjemen igralec. Z njim imam profesionalen odnos, tako kot z drugimi. Nisem njegov prijatelj, saj si ne deliva slačilnice, ne jeva skupaj ... Spoštujem ga kot profesionalca, ampak nisva prijatelja, le kolega v poklicu. Med nama ni težav," je povedal Ronaldo.

O možnosti, da bi Messi nekoč skupaj z njim igral za Real Madrid, pa je Portugalec še pristavil: "Če pride sem, bi lahko igral z njim. Čeprav bi bilo zelo težko ... (smeh)"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.