Šport > Nogomet
18 ogledov

Cristiano: "Mourinho ni vreden komentarja"

Ronaldo de Vrij Portugalska Nizozemska prijateljska tekma EPA
Po sredini reprezentančni tekmi med Portugalsko in Nizozemsko je moral Cristiano Ronaldo spet poslušati vprašanja o bivšem trenerju Joséju Mourinhu.

V sredo je bila v Algarveju pred skoraj 30.000 gledalci na sporedu prijateljska tekma med domačo Portugalsko in Nizozemsko. Goste je že v prvem polčasu v vodstvo popeljal Kevin Strootman, domačini pa so delali veliko napak, v drugem polčasu pa so tudi zapravili nekaj obetavnih priložnosti. Vse skupaj je rešil Cristiano Ronaldo, ki je v 87. minuti izenačil in gostiteljem zagotovil remi.

A po tekmi se je portugalska sedma sila bolj kot na tekmo osredotočila na nedavni zaplet na relaciji CR7 - José Mourinho. Nekdanji trener madridskega Reala je namreč pred tedni izstrelil strupeno puščico v smeri svojega bivšega varovanca, ko je dejal, da je v preteklosti treniral "pravega" Ronalda, ne pa "tega", ki je na sceni sedaj. Resda je Mou takrat bil le pomočnik, a hitro je bilo jasno, da portugalski strateg skuša malce destabilizirati Los Blancos.

"Carlo je velik trener"

Cristiano je v preteklih dnevih že nekajkrat odgovoril na povsem miren način, izjavi rojaka ni pripisal večjega pomena. Tako je bilo tudi tokrat, le da je sedaj jasno pokazal, kaj si misli o komentarjih Mourinha. Na ponovno vprašanje o odnosu z Moujem je Ronaldo mirno odgovoril. "Ne želim več govoriti o tej osebi. Mislim, da tega ni vreden," je bil kratek, a jedrnat in piker odziv velemojstra, ki ga je pospremil pomenljiv izraz na obrazu.

Zato pa je izkoristil priložnost in podal kompliment sedanjemu trenerju Reala Carlu Ancelottiju. "Carlo je velik trener. Zelo sem srečen, da bom lahko delal z njim," je o Italijanu povedal Portugalec.

Cristiano je najbrž že precej sit nenehnih medijskih natolcevanj okrog njega, ki se sučejo bolj okrog raznih potencialnih razprtij, kot pa okrog nogometne igre. A v zadnjih letih je CR7 redko odgovarjal na provokacije, tokrat pa je šla stvar očitno že predaleč. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.