Šport > Nogomet
145445 ogledov

Takšne zahteve so v hotelu postavili Cristiano Ronaldo in kolegi

Grand Plaza Ljubljana Booking.com Hotel Grand Plaza v Ljubljani.
Portugalska reprezentanca se je nastanila v ljubljanskem hotelu, pred katerim se je zbralo nekaj oboževalcev portugalskega zvezdnika.

Reprezentanca Portugalske je v ponedeljek prispela v Ljubljano, kjer se je pred prijateljsko tekmo v Stožicah s Slovenijo nastanila v hotelu Grand Plaza.

Ker ima izbrana vrsta s Pirenejskega polotoka v svojih vrstah superzvezdnika Cristiana Ronalda, je sprejem ekipe in ostalega osebja lahko precejšen zalogaj za hotelirje in organizatorje. A v primeru Portugalcev očitno bolj v varnostnem kot logističnem smislu.

Hotel Grand Plaza pogosto sodeluje z Nogometno zvezo Slovenije, ko gre za sprejem renomiranih reprezentanc in visokih gostov. Ponavadi se službe nogometnih zvez pred tekmami pogovarjajo o namestitvi in gostje v večini primerov upoštevajo nasvet gostiteljev.

Vodja oddelka za stike z gosti v hotelu Grand Plaza Matevž Končan je razkril, da so imeli Portugalci povsem običajne preference.

"Iskreno, njihove želje so bile povsem v mejah normale, povsem primerljive z ostalimi gosti iz sveta športa. Gre predvsem za priprave raznih sob, kot so denimo masažne sobe, konferenčne sobe in tako naprej. Drugih konkretnih zahtev ni bilo," je za Ekipo24 dejal Končan.

"Posebne individualne želje v slogu Madonne in Michaela Jacksona? Nič takega - brez želje po posebnem toaletnem papirju," je za omenjeni portal še dodal Končan.

Bo dvanajsta usodna?

Portugalci, ki se pred gostovanjem v Stožicah še nikoli niso spoprijeli s Slovenijo, so pod vodstvom selektorja Roberta Martíneza dobili vseh enajst tekem.

Reprezentanca Portugalske je sedma na lestvici Mednarodne nogometne zveze, Slovenija dobra dva meseca pred Eurom 2024 drži 55. pozicijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice