Šport > Nogomet
1796 ogledov

Glede Stojanovića se oglasil tudi njegov aktualni klub ter razkril pravo stanje

Slaviša Stojanović Saša Despot
Stojanović naj ne bi bil v smrtni nevarnosti.

Srbski in bolgarski mediji so poročali, da je zdravstveno stanje Slaviše Stojanovića, nekdanjega slovenskega nogometnega selektorja, in trenerja Domžal, Celja in beograjske Crvene zvezde, zdaj pa stratega Levskega iz Sofije, ki se je v Bolgariji okužil z novim koronavirusom, kritično in da se bori za življenje.

Slovenija zbor reprezentanca Ptuj hotel Primus Slaviša Stojanović Tuji mediji poročajo Šport Situacija je resna, nekdanji slovenski selektor v težkem stanju v bolnišnici

A takšne novice so pri Levskem zanikali. V uradnem sporočilu na njihovi spletni strani so zapisali, da špekulacije ne držijo in da je stanje Ljubljančana še naprej stabilno.

"Stojanović nadaljuje zdravljenje v bolnišnici, tam bo ostal še najmanj en teden. Novice, da je v življenjski nevarnosti pa ne držijo. Upamo, da se bo čim prej pozdravil in se vrnil med nas," so zapisali na spletni strani kluba, ki se je tudi zahvalil zdravniškemu osebju za nego in skrb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.