Šport > Nogomet
10524 ogledov

Tako so se Green Dragons po polomu norčevali iz igralcev in vodstva Olimpije

Green Dragons Klaksvík Olimpija Facebook Green Dragons (v ozadju) na tekmi v Tórshavnu.
Visok poraz na Ferskih otokih je razhudil najzvestejše pristaše ljubljanske Olimpije.

Olimpija je v četrtek doživela še tretji poraz v skupinskem delu Konferenčne lige. Ferski Klaksvík je Ljubljančanom zadal hud udarec in jih gladko premagal (3:0).

Neuspeha proti Lillu in bratislavskemu Slovanu nista pustila tako grenkega priokusa kot predstava zeleno-belih na severu Evrope. Igralci Olimpije so, za razliko od kolegov iz vrst francoskega in slovaškega ligaša, bolje plačani od nogometašev Klaksvíka in pričakovati je bilo vsaj enakovreden boj.

Slovenski prvaki so pokazali zelo malo in še vedno čakajo na svoj prvi gol v skupinskem delu. Skromna igra Olimpije je razjezila navijaško skupino Green Dragons, ki si je privoščila nogometaše in upravo.

"Vsaj fotke so dobro uspele," so nekaj ur po koncu tekme na Instagramu, ob fotografijah nogometašev Olimpije na ulicah Tórshavna, zapisali navijači.

Green Dragons Klaksvík Olimpija Instagram | Avtor: Instagram Instagram

Sakrastično so povzeli tudi izjavo direktorja kluba Igorja Barišića, ki je pred kratkim dejal, da je Olimpija organizacijsko na ravni klubov iz nemške Bundeslige.

Green Dragons Klaksvík Olimpija Instagram | Avtor: Instagram Instagram

Obregnili so se še ob izjavo predsednika Adama Deliusa, ki je pred tekmo s Ferci napovedoval zmago slovenskega moštva.

Adam Delius Klaksvik Olimpija | Avtor: Instagram Instagram

Po treh kolih v skupini A vodi Lille s sedmimi točkami. Slovan jih ima na računu šest, Klaksvík štiri, Olimpija še čaka na prvo točko.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • jed 08:40 28.oktober 2023.

    Šalabajzeri!😁

  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:20 27.oktober 2023.

    Tako bo kot sem napisal že po tekmi proti Slovanu! Olimpija bo zasedla zadnje mesto ne, da bi ji uspelo zabiti vsaj častni gol. No, napisal sem še, da se bodo s Ferskih otokov vrnili s petardo, pa so se ...prikaži več glede tega kar dobro odrezali, ha, ha, ha... S temi šalabajzerji je očitno znal delati le Riera, pa se ga je Delius znebil tako z levo roko, češ kaj če nam nadpovprečen trener, če pa imamo Bundesliga igralce. Ampak njegovi se s takšnim odnos ne bi uvrstiti niti med pobiralce žog v Bundesligi!

  • alexander 15:31 27.oktober 2023.

    Pa ka mislite, da je Olimpija neka ekipa, še v slovenski ligi nebi zmagovali brez pomoči sodnikov in NZS.

Sorodne novice