Šport > Nogomet
8736 ogledov

Grozljivi prizori iz Milana, ena oseba se bori za življenje

Profimedia
V navijaških spopadih pred tekmo lige prvakov med Milanom in PSG-jem je bil huje poškodovan francoski navijač.

V Milanu je pred današnjim obračunom nogometne lige prvakov med tamkajšnjim Milanom in francoskim Paris Saint-Germainom prišlo do več navijaških spopadov. V enem je bil hudo ranjen navijač francoske zasedbe, ki se po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa bori za življenje.

Ansa je dodala, da so 34-letnega moškega, navijača PSG, zabodli v glavo in nogo ter da se bori za življenje v eni od milanskih bolnišnic. Ranjenih je bilo tudi več policistov, ki so posredovali v spopadu v četrti Navigli. Po virih iz policije je bilo vpletenih najmanj 50 navijačev Milana.

policija | Avtor: Epa Epa

Ni pa bil to edini navijaški spopad v noči s ponedeljka na danes. V kitajski četrti je policija posredovala med desetinami navijačev PSG in prebivalci te četrti. Kasneje je posredovala tudi v eni od ulic, kjer so bili nastanjeni francoski navijači. Eden od teh je potreboval tudi zdravniško pomoč.

navijači pretep Milano | Avtor: Profimedia Profimedia

Ansa je še zapisala, da bodo danes na krajih zbiranja največjega števila navijačev pred San Sirom poostrili delovanje varnostnih organov in policije.

navijači pretep Milano | Avtor: Profimedia Profimedia

Dvoboj Milana in PSG bo drevi ob 21. uri. V skupini F imajo Francozi šest točk, sledita Dortmund in Newcastle (18.45) s po štirimi, Milan je na dnu skupine z dvema točkama.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice