Šport > Nogomet
319 ogledov

Hajduk v novih težavah zaradi navijačev

Klub iz Splita je znova pod drobnogledom Uefe.

Navijači Hajduka so zaradi svojega obnašanja že nekaj časa trn v peti Evropske nogometne zveze, po tekmi njihovih ljubljencev proti Evertonu v Evropski ligi, dvoboj v Liverpoolu se je končal z zmago domačih z 2:0, pa se je Torcida znova znašla pod povečevalnim steklom Uefe.

Gostujoči navijači so namreč v 33. minuti prekinili dvoboj. Redarji so jih komaj zadržali na tribuni, na zelenico pa je poletelo kar nekaj predmetov. Tekma se je nadaljevala po petih minutah, nogometaši Hajduka so pred tem navijače pozivali naj se umirijo. Everton je sicer povedel tik pred incidentom, v polno je z glavo zadel branilec Michael Keane.

"Razočaran sem nad vedenjem navijačev, a to ni moj posel," je po tekmi dejal trener gostiteljev Ronald Koeman. "Tekma je morala biti prekinjena. ne vem, kaj se je zgodilo," je še dodal. Njegovi izbranci so že v prvem polčasu postavili končni izid, po natančni podaji Wayna Rooneyja je v polno zadel še Idrissa Gueye.

Hajduku se zdaj obeta nova kazen s strani Uefe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.