Šport > Nogomet
2161 ogledov

Hrvaški nogometaš o tem, da bi zaigral za Slovenijo

Luka Bobičanec Profimedia
Zanimanje za novega državnega prvaka obstaja že v tem prestopnem roku.

Luka Bobičanec je bil eden ključnih mož pri Murinem pohodu na lovoriko državnih prvakov, pred dnevi pa so predvsem na Hrvaškem odmevale njegove besede, da je v primeru povabila pripravljen zaigrati za slovensko izbrano vrsto. Sam pravi, da je bilo vse skupaj malce napihnjeno.

"Posamezni hrvaški mediji so mojo izjavo o pripravljenosti igranja za Slovenijo povzeli malce napačno. Izpadlo je drugače, kot sem povedal, prav tako je bilo vse skupaj preveč napihnjeno. Rekel sem in to bom ponovil, da bi z velikim veseljem zaigral za slovensko reprezentanco, če bi se mi za to ponudila priložnost. In to je vse, pri tem ostajam," je v intervjuju za Ekipo dejal Bobičanec, ki se je v zadnjih letih uveljavil v Sloveniji.

slovenska nogometna reprezentanca Stožice navijači Obnorel Slovence Šport Hrvaški nogometni as ponovno poudaril, da želi zaigrati za Slovenijo! Mura "To je zanj" Šport Članu Mure na dan odločilne tekme umrl dedek

"Muri in slovenskemu nogometu sem vsekakor hvaležen, da sem se lahko uveljavil na prvoligaškem prizorišču in dobil tako veliko. To spoštujem, tukaj se počutim kot doma, vendar koraki v smeri, da bi mogoče lahko zaigral za slovensko izbrano vrsto, niso bili storjeni. Nihče iz NZS ni navezal stika z menoj, o tem se nisem pogovarjal z nikomer," je še dodal nogometaš, ki se mu bo pogodba z Muro iztekla prihodnje leto.

Luka Bobičanec | Avtor: 24sata 24sata

Zanimanje zanj naj bi obstajalo. Sam pravi, da je klicev mnogo, a se med dopustom na večino njih ne oglaša. O njegovi prihodnosti še lahko odloča klub, a je prepričan, da bo z vodilnimi možmi prekmurskega kluba našel rešitev, ki bo ustezala obema stranema.

Mura slavje Fazanerija MS Foto/Video Šport Nor sprejem: tako je Murska Sobota pozno v noč slavila prvake! Mura Selektor Šport Kek: Ne bi želel, da se govori o Mariboru in Olimpiji, zdaj je glavna Mura
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.