Šport > Nogomet
10042 ogledov

Hrvaški nogometaš odgovoril navijaču, ki je žical za denar za avto

dejan lovren Epa
"Daj mi 20 tisoč evrov, da si kupim rabljeni audi A4," je javno preko družbenih omrežij neki navijač žical za denar hrvaškega reprezentanta in člana Liverpoola Dejana Lovrena. Nogometašev odgovor je zanetil splet.

"Dejan, daj mi 20 tisoč evrov, da si kupim audi A4 2.0 letnik 2015-2016. Vsaj razmisli. Tebi ta denar ne pomeni nič, jaz pa moram varčevati tri leta, da bi si lahko kupil tak avto," se je glasila prošnja hrvaškemu nogometnemu zvezdniku.

Audi A4 L | Avtor: Audi Audi

Stebru obrabe Liverpoola in hrvaške nogometne reprezentance Dejanu Lovrenu ni bilo všeč, da ga prosijo za denar, še posebej za nakup prestižnega avtomobila. Hitro mu je odgovoril v slogu zdaj še slavnega hrvaškega upokojenca Tonija: "Tudi zaradi takih je naša družba znorela. Kot bi rekel legendarni dedek: "Treniraj, p... ti materina. Moj bog, koliko lenih ljudi je na tem svetu."

 | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 3
  • leonardo 11:10 03.februar 2019.

    Bravo Dejan. Kam pa bi prišli, če bi vsakemu lenuhu kupoval avto . ' Ne bi pa te pohvalil, če bi kakšni ubogi mami odrekel, ki ne more preživeti otrok, kakšen evro, to pa le naredi, za tvoje dobro počutje. ...prikaži veččutje. Veš, veliko lepše se počutiš če daješ kot pa če moraš vzeti!