Šport > Nogomet
14 ogledov

Ibra dobil svoj burger: Zlatan

zlatan ibrahimović EPA
Obiskovalci francoske okrepčevalnice Doddy's Cafe bodo od danes naprej lahko uživali v burgerju z imenom Zlatan.

Napadalec Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović se lahko po novem pohvali s svojim burgerjem. Jean-Philippe Grandin, lastnik okprepčevalnice Doddy's Cafe, na meniju svoje restavracije ponuja burger, ki v čast švedskemu reprezentantu nosi ime Zlatan.

''Hotel sem ustvariti izjemen burger, ki izstopa iz množice,'' je povedal Grandin. Burger z imenom slavnega nogometaša vsebuje 600 gramov mlete govedine s čebulo, slanino in tri vrste sira. Temu primerna je tudi cena, ki znaša kar 30 evrov.

Ibra burgerja še ni poskusil, Grandin pa je med nogometašem in novo specialiteto potegnil številne vzporednice. ''Ima močan okus in karakter tako kot Ibrahimović,'' je povedal Francoz in dodal: ''Samo sedem ljudi ga je uspelo pojesti v celoti.''

Eden izmed zaposlenih v pariški okrepčevalnici je povedal: ''Pojedel sem ga nekaj več kot pol. Burger bi proporočal vsakomur. Resnično ima moč Zlatana Ibrahimovića.''

Na meniju je še zapisano, da burgerja ne bi ''pospravil'' niti legendarni Chuck Norris. Pa dober tek!

ibrahimović tvit | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.