Šport > Nogomet
16 ogledov

Ibrahimović v Milan le kot trener

Ibrahimović Paris Saint Germain PSG Dinamo Kijev Liga prvakov EPA
Agent Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, je takoj po objavi novice, da se želi Ibra vrniti v Milan, hitel razlagati, da temu ni tako. Raiola je kasneje dodal, da bi se Šved lahko vrnil v italijanski klub, a le kot trener.

Zlatan Ibrahimović je s svojo nedavno izjavo, da je pripravljen na vrnitvev k Milanu, dvignil veliko prahu. Govorice o odhodu je nemudoma demantiral njegov agent Mino Raiola, ki pa je v javnost že lansiral novo govorico. ''Zlatana na Milan veže veliko stvari, vendar se je težko vrniti. Zame je stvar zaključena, saj je srečen v Franciji, kjer bo ostal naslednja tri leta. Morda enkrat v prihodnost, a le kot trener. Njegova žena? Srečna je v Parizu,'' je povedal Raiola.

Gandini: ''Berlusconi ostaja''

Športni direktor Milana, Umberto Gandini, je zanikal govorice, da naj bi Milan zapustil predsednik kluba Silvio Berlusconi. Italijanski prvoligaš se je znašel v resnih finančnih težav, zaradi česar so se morali odpovedati številnim vrhunskim nogometašem. Zdaj želijo k sodelovanju privabiti tuje investitorje, s tem pa bi se zmanjšal Berlusconijev vpliv. ''Nimam dovoljenja za uporabo magične krogle, zato ne morem ničesar obljubiti. Mislim, da Berlusconi ne bo odšel. On je eden najboljših predsednikov in prepričan sem, da bo še naprej podpiral Milan,'' je povedal Gandini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.