Šport > Nogomet
343 ogledov

John Terry v nov klub, v novo državo

john terry EPA
John Terry se še ni naveličal igranja nogometa. Svojo kariero bo nadaljeval v Rusiji, pri moskovskem Spartaku.

Angleški nogometaš John Terry ima nov klub. Precej nepričakovano se bo legendarni kapetan Chelseaja prvič v svoji karieri odpravil igrati v tujino.

Angleški mediji poročajo, da je Terry že opravil zdravniški pregled pri moskovskem Spartaku, s katerim naj bi podpisal enoletno pogodbo.

Terry se bo v Moskvo preselil kot prosti igralec, saj mu je potekla pogodba z Aston Villo, za katero je nastopal prejšnjo sezono v Championshipu.

john terry Veteran Šport Terry po enem letu zapustil Aston Villo

Terry je sicer nedavno izjavil, da ima še "nedokončan posel v Villi" ter s tem dal naslutiti, da bo ostal v Birminghamu, toda klicu ruskega velikana se očitno ni mogel upreti.

Nov klub nekdanjega kapetana izbrane vrste "Treh levov" je trenutno na drugem mestu v ruskem prvenstvu, za Zenitom.

Če Terry tudi uradno podpiše za Spartak in ga klub registrira za nastope v Evropske ligi, se bo Terry lahko pomeril z Glasgow Rangersi, katere vodi še ena legenda otoškega nogometa ter Terryjev nekdanji soigralec iz reprezentance, Steven Gerrard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.