Šport > Nogomet
10 ogledov

Kampl v Betis ali Bayer?

kevin kampl borussia dortmund bayer leverkusen EPA
Slovenski reprezentant ima tudi pri Thomasu Tuchelu omejeno minutažo in bi se do konca prestopnega roka lahko preselil.

Kevin Kampl nove sezone, v kateri je vajeti dortmundske Borussie prevzel Thomas Tuchel, ni začel kot član začetne enajsterice. Na zadnji prvenstveni tekmi ni zaigral in tako so še dodaten zagon dobile govorice, da bi lahko do konca avgusta, vsaj začasno, zapustil klub.

Španski AS poroča, da se je za vezista zagrel seviljski Real Betis. Andaluzijci, ki so pred nekaj tedni sklenili prestop mladega Luke Gučka iz Krškega, so sicer sprva pogledovali za dosedanjim članom Fiorentine Joaquínom, ki je otrok zeleno-belega kluba. A ker je ta možnost padla v vodo, se ozirajo drugam. Plačila odškodnine za slovenskega reprezentanta si Španci ne morejo privoščiti, zato bi nekdanjega člana Salzburga radi pripeljali na enoletno posojo. 

Poleg Betisa je zanimanje za Kamplove usluge izrazil tudi njegov nekdanji klub Bayer Leverkusen. Če bi se Kampl preselil k "farmacevtom", potem bi tudi v letošnji sezoni igral v Ligi prvakov.

Več na goal.com/si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.